سرویس به روزآوری کامپیوترهای دانشگاه

به اطلاع کاربران محترم اينترنت دانشگاه مي رساند که با توجه به راه اندازي سرور مرکزي به روزآوري ،از اين پس مي توانيد ويندوز خود را به جاي استفاده از سايت شرکت مايکروسافت از سرور مرکزي دانشگاه به روز آوري کنيد. براي اين کار کافيست فايل زير را دانلود و اجرا نماييد:

دريافت فايل بروزرسانی

با اين کار ويندوز و نرم افزار Office کامپيوتر شما به طور اتوماتيک از سرور مرکزي دانشگاه به روزآوري خواهد شد که در نتيجه علاوه بر صرفه جويي در پهناي باند اينترنت دانشگاه، حتي در زمان شلوغي خط نيز کامپيوتر شما به سرعت به روزآوري مي شود. در صورتيکه بعد از اين کار مايل به استفاده از سايت شرکت مايکروسافت به جاي سرور دانشگاه بوديد مي توانيد فايل زير را دانلود و اجرا نماييد:

دريافت فايل بازگشت به حالت اولیه

در اين حالت تنظيمات دستگاه شما به حالت اول بازگشته و كامپيوتر شما دوباره فايلهاي به روزآوري را از سايت شركت مايكروسافت دريافت خواهد نمود.

توجه: این سرویس صرفا از داخل دانشگاه قابل دسترسی می باشد.