Answer:

چگونه ظاهر ایمیل خود را بصورت ایمیل قدیمی دانشگاه درآوریم؟

درصورتیکه از نسخه قدیمی مرورگرها استفاده میکنید و یا در کار کردن با حالت جدید ایمیل دانشگاه دچار مشکل هستید، میتوانید در هنگام ورود به ایمیل دانشگاه گزینه Use the light version of Outlook Web App را فعال نموده و سپس وارد محیط ایمیل دانشگاه شوید.

با انجام اینکار، ایمیل شما بصورت موقت و در این لاگین به حالت قدیمی نمایش داده میشود و در صورت غیر فعال نمودن انتخاب گزینه Use the light version of Outlook Web App در هنگام ورود، ایمیل با سبک جدید نمایش داده می شود. جهت دائمی نمودن نمایش ایمیل به حالت قدیمی، ابتدا وارد ایمیل خود شده و بر روی گزینه  در نوار ابزار بالا کلیک نموده و

گزینه Display Setting را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده بر روی گزینه Outlook Web App version را  انتخاب نموده و سپس بر روی عبارت OK کلیک نمایید. با انجام اینکار ایمیل شما بعد از ورود مجدد، بصورت Classic نمایش داده خواهد شد.

تماس با مرکز

• نشانی : ايران، تهران، ميدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ايران
  • پاسخگویی مشکلات: تلفن مستفیم ۷۳۲۲۵۹۵۹ ۹۸۲۱+ تلفن داخلی ۵۹۵۹
  • فکس: ۷۳۰۲۱۲۰۰ ۹۸۲۱+