پاسخ:

از داشبورد خود در سامانه ITS چک کنید که حجم ترافیک شما به پایان رسید هاست یا خیر. در صورت اتمام حجم، سرعت شما محدود خواهد شد.

پاسخ:

1- در صفحه داشبورد خود میزان ترافیک ماهانه، هفتگی و روزانه خود را چک کنید. در صورتیکه هر یک از آنها بیش از 100 درصد شده باشد به ترتیبی که در مقررات استفاده از اینترنت آمده است سرعت دانلود شما کاهش داده میشود.

2- اگر از داخل خوابگاهها به اینترنت وصل شده اید، در صفحه مشاهده مشخصات کاربری، خوابگاه خود را چک کنید. درصورتیکه خوابگاه برای شما ثبت نشده باشد بدین معنی است که در سیستم اداره خوابگاهها برای شما خوابگاه ثبت نشده است. در این صورت سرعت شما طبق مقررات استفاده از اینترنت کاهش می یابد. در این حالت می بایست با مراجعه به اداره امور خوابگاهها مشکل را حل کنید.

برای توضیحات بیشتر به راهنمای استفاده از داشبورد کاربر مراجعه کنید.

پاسخ:

با توجه به اینکه در دانشگاه از سیستم شارژینگ استفاده نمی شود،این حجم ریست نمی شود ( برای توضیح به سوال 2 مراجعه کنید)

پاسخ:

1- ابتدا با نام کاربری و رمز عبور خود در سایت پرتال مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وارد شوید. در صورتیکه در این سایت نتوانستید وارد شوید نام کاربری و رمز عبور خود را نادرست وارد کرده اید.

2- در صفحه مشاهده مشخصات کاربری نوع کاربر خود را چک کنید. حسابهای با نوع کاربر واحدی و یا دانشجویان فارغ التحصیل، امکان استفاده از اینترنت را ندارند.

3- در داشبورد خود در قسمت تاریخچه اتصالات تعداد اتصالات باز خود را ببنید. در صورتیکه تعداد اتصالات شما اندازه تعداد ماکزیمم اتصالات مجاز شما باشد نمی توانید وارد شوید مگر اینکه کانکشن های دیگر خود را ببندید.

4- در صفحه داشبورد خود میزان ترافیک ماهانه ، هفتگی و روزانه خود را چک کنید. درصورتیکه حجم دانلود شما از ماکزیمم حجم مجاز (مقادیر جدول شماره 2 مقررات استفاده از اینترنت) بیشتر شده باشد امکان ورود برای شما وجود ندارد.

برای توضیحات بیشتر به راهنمای استفاده از داشبورد کاربر مراجعه کنید.

پاسخ:

دانشگاه مانند ISP ها از سیستم شارژینگ استفاده نمی کند. درسیستم شارژینگ، حساب کاربر در تاریخ مشخصی ریست و یا دوباره شارژ می شود (مثلا در ابتدای هر ماه و یا ابتدای هر هفته و یا هر دوهفته یکبار و ...).

دانشگاه از سیستم Rolling Accounting برای محاسبه حجم مصرفی کاربر استفاده می کند. در این سیستم به جای حجم ماهانه، حجم 30 روز گذشته و به جای حجم هفتگی، حجم 7 روز گذشته و به جای حجم روزانه، حجم 24 ساعت گذشته از زمان حال در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال در صورتیکه اکنون چهارم تیر ماه ساعت 5 بعد از ظهر باشد حجم هفتگی شما برابر با حجم مصرفی شما در هفت روز گذشته (از 28 خرداد ماه ساعت 5 بعداز ظهر تاکنون) خواهد بود. و همین موضوع در مورد حجم ماهانه و روزانه هم صادق است.

تماس با مرکز

  • نشانی : ايران، تهران، ميدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ايران
  • پاسخگویی مشکلات: تلفن مستقیم ۷۳۲۲۵۹۵۹ ۹۸۲۱+ تلفن داخلی ۵۹۵۹
  • فکس: ۷۳۰۲۱۲۰۰ ۹۸۲۱+
  • ایمیل: its [at] iust.ac.ir
  • سیستم پشتیبانی: http://support.iust.ac.ir